Mac-O-Bert 17 from Robert Pennekamp on Vimeo.

Mac-O-Bert Update 17; Try Out from Robert Pennekamp on Vimeo.

WORKSHOPS CREATIEF DENKEN, BRAINSTORMEN

Meer in contact komen je eigen creativiteit? Nieuwe ideeën opdoen? Je eigen zaak opzetten, een nieuwe uitdaging aangaan... Kom meedoen met een workshop brainstormen. Je gaat geheel fris en opgeladen weer naar huis en je kan er weer even tegen aan. Zie het als een energie boost of een manier om nieuwe ideeën op te doen. Feedback, nieuwe mogelijkheden en inspiratie !!!

- brainstormen: hoe, wat, waar, waarom, wanneer, waarmee, hoezo ???
- de regels van het brainstormen; de do's en de don'ts
- tips, trucs en valkuilen
- opstellen van een probleemstelling en randvoorwaarden
- klassieke brainstormmethode
- meteen oefenen in brainstormen met voorbeelden


INCOMPANY BRAINSTORMSESSIE OF BRAINSTORM WORKSHOP:

De meeste brainstorm workshops maken we op maat. U komt met het thema, het onderwerp en of een vraagstelling. Wij bekijken welke methoden en technieken het beste resultaat kunnen opleveren.

Afhankelijk van het aantal deelnemers, de lokatie, de tijdsduur, bepalen we de prijs en maken wij de workshop op maat. Onderdelen kunnen zijn: - een interactieve powerpoint presentatie,
- het begeleiden van het brainstormproces en
- het oefenen in brainstormen of
- het oefenenen in een brainstormproces te begeleiden (facilitator)
kostenindicatie : afhankelijk van loocatie, groepsgrootte en tijdsduur.


HET BRAINSTORMSPEL SPELEN:
EEN SPEELSE MANIER OM SERIEUZE PROBLEMEN OP TE LOSSEN

Om zoveel mogelijk ideeën te krijgen kan je het brainstormspel spelen. Het brainstormspel is een speelse manier om een serieus probleem op te lossen. Het werkt onder andere met veel nieuwe invalshoeken.

KORTE BRAINSTORM CURSUS

donderdagavonden op 27 maart 2014, 3 april en 10 april in AMSTERDAM op de Volksuniversiteit van Amsterdam van 19.30 tot 21.30 uur. We gaan in de eerste avond in op de algemene creatieve manieren en alles wat erbij komt kijken. De volgende lessen gaan we aan de hand van verschillende technieken brainstormen over je eigen probleemstellingen of andere cases. Inschrijven bij de Volksuniversiteit Amsterdam !!!