WORKSHOPS CREATIEF DENKEN, BRAINSTORMEN


festival, kennismaken, teambuilding, anders, ander manier, oefeningen, associatie, improvisatie, brainstormbureau, brainstormen, brainstorm, crea, brainstormsessie

festival, kennismaken, teambuilding, anders, ander manier, oefeningen, associatie, improvisatie, brainstormbureau, brainstormen, brainstorm, crea, brainstormsessie

Brainstormen, maar dan even anders. Met onder andere nieuwe methoden om wat creatiever te worden, wat meer onverwachtse en andere wegen te bewandelen. Dat kan, dat mag. En dat is heel bijzonder. Want je begint ergens, maar je weet niet waar je uit komt. Je weet niet wat er gebeurt of waar het heen gaat. En uiteindelijk gaat het dan toch gebeuren. Meer in contact komen je eigen creativiteit. Je gaat geheel fris en opgeladen weer verder. Zie het als een energie boost. Je krijgt feedback, je ziet nieuwe mogelijkheden en je krijgt er weer zin in. Durf en lef Associƫren, een verhaal verzinnen, iets nieuws bedenken, iets wel of niet doen, verwachtingen, uitdagingen, een opdracht tussendoor, een begin, een eind. En in de tussentijd kan er van alles gebeuren. Leuk om elkaar te leren kennen, en een heel andere manier van kennismaken. Maar er is nog veel meer. Maar voordat je gaat brainstormen in een groep moet er heel wat meer gebeuren. Vertrouwen, de mensen een beetje kennen, je moet rare dingen kunnen zeggen en doen, zonder dat je daarop wordt afgerekend. Durven fouten te maken. En dan zijn er nog veel meer dingen. Brainstormen is gewoon heel wat anders, dan hoe je normaal met elkaar in de zakenwereld omgaat.

WORKSHOP BRAINSTORMEN: METHODEN, TECHNIEKEN, TIPS EN TRUCS


Vaak zijn er creatievere oplossingen nodig. Want je kan zelf wel van alles bedenken, maar wat is er nog meer mogelijk ? Hoe kan het beter... Het kan er anders... Anders dan platgetreden wegen. Dat kan door meer te leren over creatief denken en brainstormen !

- brainstormen: hoe, wat, waar, waarom, wanneer, waarmee, hoezo
- de regels van het brainstormen; de do's en de don'ts
- tips, trucs en valkuilen
- opstellen van een probleemstelling en randvoorwaarden
- brainstormen met de klassieke brainstormmethode
- brainstormen met als uitgangspunt je eigen probleemstelling/uitdaging
- samen met de andere mensen uit de groep.


HET BRAINSTORMSPEL SPELEN: SPEELSE MANIER OM SERIEUZE PROBLEMEN OP TE LOSSEN

Om zoveel mogelijk ideeën te krijgen is het aan te raden om eens het brainstormspel te spelen. Het brainstormspel is een speelse manier om serieuze problemen op te lossen. Het Brainstormspel is door de jaren heen ontwikkeld door het Brainstormbureau. Nergens te koop, en door velen geprobeerd na te maken, (als een soort kaartspel zag ik het al in de handel verschijnen...), maar dat werkt natuurlijk niet zoals het enige echte brainstormspel. Het geeft veel nieuwe invalshoeken. Het zet je op het verkeerde been, geeft inzichten, laat je anders kijken, geeft dingen aan waar je niet aan gedacht had. En bovenal, het is een leuke energieke geweldige manier om te brainstormen.


INCOMPANY BRAINSTORMSESSIE OF BRAINSTORM WORKSHOP:

De meeste brainstorm workshops maken we op maat. U komt met een thema, een onderwerp, een uitdaging of een vraagstelling. Wij bekijken welke methoden en technieken van brainstormen daarbij het meest geschikt zijn om te behandelen.

Afhankelijk van het aantal deelnemers, de lokatie, de tijdsduur, het doel en uw verdere wensen maken wij de workshop op maat. Onderdeel kan zijn een interactieve powerpoint presentatie, het begeleiden van het brainstormproces en oefenen in brainstormen of het oefenenen in een brainstormproces te begeleiden (de functie van facilitator).

Bij groepen en incompany trainingen maken we graag voor u vooraf een offerte (de prijs is afhankelijk van de groepsgrootte, voorbereiding, reiskosten en reistijd).


brainstormbureau, brainstorm, brainstormen, brainstormsessie, methoden, technieken, creatief, denken, brainstormspel, orakel, geluk brainstormbureau, brainstorm, brainstormen, brainstormsessie, methoden, technieken, creatief, denken, brainstormspel, orakel, geluk brainstormbureau, brainstorm, brainstormen, brainstormsessie, methoden, technieken, creatief, denken, brainstormspel, orakel, geluk brainstormbureau, brainstorm, brainstormen, brainstormsessie, methoden, technieken, creatief, denken, brainstormspel, orakel, geluk hoofdprijs, winnen, babe, model, veel, succes, geluk, droom, brainstormbureau brainstormbureau, brainstorm, brainstormen, brainstormsessie, methoden, technieken, creatief, denken, brainstormspel, orakel, geluk reclame, viral, below, brainstorm, brainstormen, brainstormsessie, methoden, technieken, creatief, denken, brainstormspel, orakel, geluk brainstormbureau hoofdprijs, winnen, babe, model, veel, succes, geluk, droom, brainstormbureau hoofdprijs, winnen, babe, model, veel, succes, geluk, droom, brainstormbureau brainstormbureau, brainstorm, brainstormen, brainstormsessie, methoden, technieken, creatief, denken, brainstormspel, orakel, geluk